Over LAB Maastricht

Service

Verbetering van service en uitbreiding van diagnostische mogelijkheden heeft voortdurend onze aandacht. Concreet betekent dit investeren in nieuwe laboratoria en apparatuur volgens de laatste stand der techniek, ontwikkeling van nieuwe technologie en het vertalen van nieuwe wetenschappelijke inzichten naar concrete adviezen richting onze aanvragers.

Smartphone app Labtracker+

Bij het monitoren van patiënten is het soms lastig om een 'echte' verandering tussen twee opeenvolgende laboratoriumuitslagen te onderscheiden van een natuurlijke schommeling. Op basis van klinische ervaring wordt deze afweging tientallen keren per dag intuïtief en routinematig gemaakt. Labtracker+ biedt ondersteuning bij de interpretatie van opeenvolgende laboratoriumuitslagen van een patiënt.

Labtacker+ is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android en is gratis te downloaden in de appstore.


 

Ophalen lichaamsmateriaal

Patiënten kunnen zowel bij het nieuwe Transmuraal Diagnostisch Centrum en Centrale Bloedafname van het MUMC+, als in de verschillende bloedafnameposten in de regio worden geprikt. Als u dat wenst, kan bloed en ander lichaamsmateriaal ook twee keer per dag in uw praktijk worden opgehaald.


 

Point Of Care TestingPoint of Care Testing

Wilt u zelf snel CRP kunnen bepalen? Ook dat is mogelijk; LAB Maastricht UMC+ faciliteert Point Of Care Testing.

Neem gerust contact op met de afdeling Business Development
T: 043 3877988
E: lab.maastricht@mumc.nl